kaupat

Piilolinssi ja piilolinssitarvike kauppoja

Piilolinssi tuotteiden vertailu kannattaa. Tuotteet on lähes samoja kaikilla. Suurin ero on hinnassa ja se ainakin minua kiinnostaa. Tein tähän kaikkien ihmeteltäväksi listan piilolinssi tuotteita myyvistä yrityksistä. Tarkkaa vastausta siihen, mistä piilolinssit ja -tarvikkeet kannattaa ostaa, ei pysty antamaan. Yksilölliset tarpeet vaihtelevat paljon, yhdelle edullinen onkin toiselle, joka valitsee erilaisia tuotteita, kallis. Alan kova kilpailu aiheuttaa vielä sen, että hinnat muuttuvat koko ajan. Tänään tehty vertailu on viikon päästä arvoton. Paras vertailu on että kun tiedät mitä haluat ostaa niin katsot mistä sen saa edullisimmin. Kun ostat toisen kerran tee vertailu uudelleen. Jos olit tyytväinen ensimmäiseen kauppaan ja se ei ole paljon kallimpi kuin halvin, niin osta sieltä samasta. Muussa tapauksessa kannatta kokeilla jotain toista kauppaa.

Lista piilolinssi verkkokauppoja:

Piilarinet - Piilolinssikauppa, jossa paljon tarjouksia. Toimituskulut 3,90 euroa.

Lensway - Sivuilla maininta "takuulla alin hinta". Toivottavasti tieto pitää paikkansa. Toimitusmaksu 5 euroo.

Lenson - Uudelle (?) asiakkaalle annetaan kokeilualennusta 5e. Se on sama kuin toimituskulu eli ensimmäisen lähetyksen saa käytännössä ilman postikuluja. Pitää ostaa silti yli 5 eurolla koska alennusta ei voi käyttää postikuluihin.

Yourlenses - Toimii monessa eri maassa. Tätä kirjoitettaessa on menossa "tämän viikon ilmaiset postikulut". Voi olla että sellaiset viikot toistuvat useinkin. Muuten postitus maksaa sen saman 5 euroa kuten parilla edelliselläkin.

Värilliset linssit - Nimensä mukaisesti Värilliset linssit myy värillisiä piilolinssejä. Tuskin yllättää ketään, että myy myös kaikenlaisia linssejä, myös värittömiä. Postikulut ovat myös täällä 5 ekee ja yli satasen tilaukset ilman postikuluja. Maksaa voi myös PayPal:in kautta.

Yllä mainitut asiat ovat olleet voimassa tekstin kirjoitushetkellä. Tarkistan tiedot ajoittain ja aina jos joku jättää palautetta. Silti osa tiedoista saattaa olla vanhentunutta tai paikkansa pitämätöntä.

Piilolinssi vertailu sivuja:


www.vertailussa.com/piilolinssit - Piilolinssien ja kauppojen vertailu.

verkosta.info/ostokset/piilolinssit - Piilolinssit verkosta.

Piilolinssit ulkomailta

Euroopan Unionin alueelta voi piilolinssituotteita tilata samalla tavalla kuin kotimaastakin. Jos tilaat kauempaa, esimerkiksi USA:sta, niin muista silloin että yli 43,50€ tilauksesta joutuu maksamaan arvonlisäveron (23%). Niin joutuu tietysti myös suomalaisessa kaupassa, se vain on mukana hinnassa.

Lensplanet - Huippuedullinen piilolinssikauppa Britanniassa. Paketti tulee perille 3-5 päivässä. Postikulut koko EU:n alueelle 4 puntaa lähetys ja yli 95 punnan lähetykset ilman postikuluja. Reilua on ainakin se, että britti ja suomalainen maksavat täsmälleen samat postikulut. Maksaa voi yleisimmillä luottokorteilla kuten Visalla ja Visa elektronilla. Hinnat ovat puntina ja euroja niistä saa lisäämällä 10-15% hintaan. Riippuu valuuttakurssista.

Justlenses - Iso piilolinssikauppa Jenkkilässä joka toimittaa kaikkialle maailmaan. Postikulut ovat $19.95 (noin 12e) kansainvälisissä lähetyksissä. Hinnat ovat Euroopan hintoja edullisempia. Muista siis alv (23%) pitää lisätä hintaan (maksetaan Suomessa) jos tilaat yli 43,50 eurolla. Tämä tarkoittaa käytännössä, että voi tilata noin 30 eurolla eli noin 45 dollarilla postikulujen jälkeen, että et joudu maksamaan arvonlisäveroa.Comments